Crosscamp és la marca de campers pels més aventures. Vehicles totalment flexibles! Pots buidar la teva furgoneta per posar-hi les bicis, una moto, les taules de surf o tot l’equipatge que necessitis. Pots tenir un gran sofa llit i pots dormir a l’immens sostre elevable. A més, els vehicles venen equipats amb bola de remolc extraible, sensors de llum, pluja i senyals, pack de seguretat i molt més!

A VIA Central sabem que cada viatge en furgoneta camper és una aventura única, plena d’emocions i moments inoblidables. Per això, ens complau anunciar una emocionant col·laboració amb CamperCover, una companyia d’assegurances especialitzada en protegir la teva llar sobre rodes.

Descompte exclusiu del 5% pels clients de VIA Central

Els nostres clients poden accedir a un descompte del 5% en l’alta i la revisió de la seva assegurança . Aquest descompte és una mostra del nostre compromís amb la teva seguretat i tranquil·litat durant els teus viatges per carretera.

Protecció integral per a la teva furgo camper

Amb CamperCover, obtens més que una assegurança estàndard. La seva pòlissa està dissenyada específicament per satisfer les necessitats dels propietaris de furgonetes camper, cobrint aspectes clau que marquen la diferència:

  • Inclusió de la camperització: Has invertit temps i diners a personalitzar la teva furgoneta? Amb CamperCover, la camperització està protegida, assegurant que cada part de la teva llar sobre rodes estigui coberta en cas d’accident.
  • Protecció contra robatoris: Viatjar implica deixar la teva furgoneta sola en ocasions. Amb CamperCover, pots tenir la tranquil·litat que les teves pertinences estan protegides en cas de robatori, fins i tot el teu material esportiu valuós.
  • Cobertura davant danys naturals: Des de tempestes de pedra fins a vents forts, els elements naturals poden representar un risc per a la teva furgoneta. CamperCover inclou cobertura per a danys causats per granís, vent i més.
  • Assistència en viatge: Et quedes parat a la carretera? Amb CamperCover, rebràs assistència en viatge les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, perquè puguis seguir explorant amb total tranquil·litat.

Escull una assegurança que et comprèn

A VIA Centra, entenem que l’elecció de l’assegurança adequada va més enllà del preu. Per això, recomanem CamperCover pel seu enfocament especialitzat en les necessitats dels propietaris de furgonetes camper. A més del descompte exclusiu, valorem el tracte amable i professional que ofereixen als seus clients.

Assegura la teva llibertat sobre rodes avui mateix

No deixis que la preocupació pels possibles imprevistos arruïni el teu proper viatge en furgoneta. Aprofita el descompte del 5% en l’assegurança de la teva camper amb CamperCover a través de VIA Central i gaudeix de cada moment del teu viatge amb total tranquil·litat.

Empren el teu proper aventura amb la confiança d’estar protegit amb CamperCover i VIA Central!

Sunlight no deixa ningú indiferent i dins la seva gama ADVENTURE ens presenta el model 590 sobre Ford Transit 170cv AWD (4×4). Amb un motor potent i preparat per les grans aventures, la 590 és una de les sensacions d’aquesta temporada 2023!

Aquest 2021 la prestigiosa marca ADRIA ens deleita amb una de les seves grans innovacions. La camper amb sostre elevable i sky roof frontal panoràmic. Partint de l’espectacular gama SUPREME ens presenten un model amb xassis 3500High, suspensió neumàtica i un sostre elevable amb molt bons acabats. ADRIA segueix al capdavant i pel 2022 la gama sports presentarà més distribucions.